вівторок, 13 вересня 2016 05:50

Моуріньйо проведе ротацію на матчах із "Зорею"

— За складом групи "Зорі" можна сказати, що луганчани зібралися грати в Лізі чемпіонів, — каже Артем Франков, 46 років, головний редактор журналу "Футбол". — Звичайно, шансів на вихід до 1/16 фіналу обмаль. Проте боротися, здобувати очки, заробляти гроші, створювати видовище для вболівальників — це те, що гравці повинні робити, викладаючись по максимуму.

"Манчестер Юнайтед" на якомусь етапі знадобиться ротація. Адже навантаження в чемпіонаті Англії серйозне. І провести цю ротацію тренер Жозе Моуріньйо може в матчах із "Зорею". Відповідно, луганчанам здобути очки буде легше. Ліга Європи для англійських клубів є набридливим навантаженням. І представляти якийсь інтерес починає за межами групового турніру.

У випадку з "Шахтарем" важливим є те, що наші суперники — бельгійський, португальський і турецький клуби.

Усі вони — сусіди "Шахтаря" в таблиці коефіцієнтів УЄФА. Наша восьма позиція досить надійна. Проте зайві очки не ­за­шкодять. Тим більше, ми втратили "Олександрію" з "Ворсклою". Необхідно максимально рухатися вперед по таблиці коефіцієнтів. З огляду на те, що "Шахтар" грає з турками й бельгійцями, а "Динамо" теж грає з турками, нам потрібні як просто очки, так і подвійні очки. Ті, що взяті в суперечці з прямими конкурентами по таблиці.

У "Шахтаря" абсолютно прохідна група, й команда може добре попрацювати на коефіцієнт України. Вийти із групи з першого місця цілком реально. Навіть друге — певна невдача.

Зараз ви читаєте новину «Моуріньйо проведе ротацію на матчах із "Зорею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі