середа, 27 березня 2013 00:30

Луческу подовжив контракт на два роки

Автор: фото з сайта www.isport.ua
  Мірча Луческу (праворуч) працює з Рінатом Ахметовим дев’ятий сезон
Мірча Луческу (праворуч) працює з Рінатом Ахметовим дев’ятий сезон

У понеділок головний тренер донецького "Шахтаря" 67-річний Мірча Луческу подовжив угоду з клубом. Попередня закінчувалася цього літа. Нова розрахована до червня 2015 року. Зарплатня фахівця, пишуть у румунській пресі, зросте з 3 до 3,5 млн євро на рік.

— Про гроші не йшлося, — каже власник "Шахтаря" Рінат Ахметов. — Це не головне ні для мене, ні для Луческу. Мене цікавило тільки одне питання: чи зможе команда зробити крок уперед? Тренер відповів, що разом із клубом здатний завоювати нові вершини.

Луческу очолив "гірників" улітку 2004 року. За цей час здобув Кубок УЄФА-2009, а два роки тому грав проти іспанської "Барселони" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

— Рішення цілком логічне, — вважає найкращий бомбардир Кубка світу-1994 Олег Саленко, 43 роки. — Луческу знає потенціал теперішньої команди і те, як його збільшити. Якби прийшов новий наставник, наступний рік для донеччан був би втрачений.

Зараз ви читаєте новину «Луческу подовжив контракт на два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі