середа, 01 червня 2011 01:45

Катарці пропонують Ґвардіолі 36 мільйонів євро на рік

Головний тренер іспанської "Барселони", 40-річний Хосеп Ґвардіола за рік може залишити клуб, який двічі під його керівництвом переміг у Лізі чемпіонів. Угода фахівця з каталонською командою закінчується влітку 2012-го. Після цього Ґвардіола може вирушити до Катару, щоб прийняти збірну цієї країни.

Головний мотив такого рішення — гроші. Катарська федерація футболу пропонує Пепу зарплату в 36 млн євро на рік. Аналогів такому окладу немає — найоплачуваніший на сьогодні тренер світу Жозе Моуріньйо отримує в іспанському "Реалі" 10 млн євро щороку.

Хосеп Ґвардіола на клубному рівнів досяг можливих успіхів, тому може спробувати себе в новій ролі — тренера збірної. Катар прийматиме Кубок світу-2022 — цей аргумент також може переконати Ґвардіолу. Тим більше коли Пеп був гравцем, то два роки виступав за місцевий клуб і в нього там залишилося чимало друзів.

Зараз ви читаєте новину «Катарці пропонують Ґвардіолі 36 мільйонів євро на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі