вівторок, 12 липня 2011 06:45

Каннаваро завершив кар'єру

Минулої суботи 37-річний італієць Фабіо Каннаваро оголосив про завершення кар'єри футболіста. Травмоване коліно не дозволяє йому грати у повну силу.

Центральний захисник виступав за італійські "Наполі", "Парму", "Інтер", "Ювентус" та іспанський "Реал". Останнім клубом Фабіо став "Аль-Ахлі" з Об'єднаних Арабських Еміратів.

— Футбол — це моє життя. Мені дуже шкода, але коліно більше не здатне витримувати цих навантажень. Я маю намір залишитися в "Аль-Ахлі" на посаді директора клубу. Пропрацюю тут три роки, — каже Каннаваро.

Він зіграв 136 матчів у складі національної збірної Італії. Це досягнення є національним рекордом. 2006-го Фабіо виграв Кубок світу у Німеччині, а також отримав Золотий м'яч. Каннаваро став першим в історії захисником, який здобув цей приз.

— Це великий футболіст, капітан збірної Італії, яка стала чемпіоном світу, — говорить колишній гравець італійського "Мілана" Андрій Шевченко, 34 роки.

— Каннаваро добре грав у відборі, був швидкий, — додає нападник київського "Арсенала" Максим Шацьких, 32 роки. — Невисокий зріст (176 см. — "ГПУ") він компенсував стрибучістю. Грамотно обирав позицію на полі. Щодо його мінусів, то з нічого міг придумати момент у свої ворота. Інколи діяв авантюрно.

Зараз ви читаєте новину «Каннаваро завершив кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі