вівторок, 29 січня 2008 16:10

Данські гандболісти стали чемпіонами Європи

У Норвегії завершився чемпіонат Європи з гандболу серед чоловіків. Найкращою командою континенту стала збірна Данії, яка у фіналі перемогла Хорватію — 24:20. "Бронзу" здобули французи. У матчі за третє місце вони обіграли чемпіонів світу німців — 36:26.

Збірна України у фінальній частині першості континенту участі не брала. Не зіграють наші співвітчизники й на Олімпіаді. Зате українці вийшли до плей-офф за право змагатися у фіналі чемпіонату світу-2009. Нашими суперниками стали норвежці. Перший поєдинок відбудеться у Скандинавії 7 або 8 червня, повторний — через тиждень. Фінальна частина пройде в Хорватії з 17 січня по 1 лютого наступного року.

Українським гандболісткам, щоб зіграти у фіналі Євро-2008, треба перемогти словацьку команду. Перший матч 31 травня або 1 червня у гостях, повторний 7 або 8 червня вдома. Фінальну частину прийме Македонія з 2 по 14 грудня цього року.

Зараз ви читаєте новину «Данські гандболісти стали чемпіонами Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі