вівторок, 20 квітня 2010 01:42

"Барселона" поїхала до Мілана автобусом

Утретє за євросезон зіграють італійський "Інтер" та іспанська "Барселона". Після двох зустрічей у груповому турнірі — 0:0 у Мілані та 2:0 на користь господарів у Барселоні — команди сьогодні зійдуться в першому півфінальному поєдинку. Відбудеться він на італійській землі.

Кадрові втрати

В "Інтера" неготові грати воротар Франческо Тольдо та фланговий захисник Давіде Сантон. Проблеми відсутності Тольдо взагалі немає — голкіпер уже п"ятий рік перебуває за спиною бразильця Жуліо Сезара. Сантон був основним у другій частині минулого сезону, але теперішній йому не вдається.

"Барселона" недорахується Андреса Іньєсти. Це послабить атакувальний потенціал команди. Однак чемпіон Європи вже навчився грати без одного з провідних півзахисників, якого регулярно переслідують травми. Непоганою заміною може стати Педро. Ерік Абідаль пропустив кілька матчів, але вирушив із командою до Мілана.

Дискваліфікованих у команд немає.

Мотивація

"Барселона" може стати першою командою, яка двічі поспіль виграє Лігу чемпіонів. Судячи з матчів чемпіонату Іспанії, команда може втратити очки з середняками, але на важливі поєдинки налаштовується максимально.

"Інтер" із 1965 року не вигравав головний клубний трофей Європи і зосереджений на перемозі в цьому турнірі.

Ключові протистояння

Як закрити Ліонеля Мессі — головне питання для всіх суперників "Барселони". Аргентинець може діяти і на фланзі, і в центрі нападу, що він продемонстрував в останніх матчах. Не надто мобільним центральним захисникам "Інтера" буде важко протистояти швидкому Мессі.

Господарі напевне створять серйозний кулак у центрі поля. Вибір є — Камбіассо, Мотта, Станкович, Мунтарі. Мета — нейтралізувати Хаві, диригента атак "Барселони". Натомість іспанці думатимуть, як закрити Снейдера, через якого йде наступ чемпіона Італії. У прекрасній формі пара форвардів "Інтера" — Ето"О та Міліто.

Також матч дасть відповідь щодо найсильнішого правого захисника світу. В обох командах на цих позиціях бразильці — Майкон в "Інтера" та Дані Алвеш у "Барселоні".

Шлях Барселони

Через закриття європейського авіапростору "Барселона" добиралася до столиці світової моди автобусом — 985 км. Іспанці вирушили через французьке місто Канни — 634 км. Там заночували. І вчора вранці подолали залишкові 351 км до Мілана.

Суддя: Олегаріу Бенкеренса (Португалія).

ТБ: УТ-1, "Спорт-1", НТВ+футбол. — Час початку — 21.45 за Києвом.

Стадіон: "Джузеппе Меацца" (розрахований на 85 847 глядачів).

Шанси на вихід до фіналу: "Інтер" — 45%, "Барселона" — 55%.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" поїхала до Мілана автобусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі