четвер, 18 червня 2009 08:23

"Мілан" відмовляється від новачка через погані зуби

"Мілан" відмовляється від новачка через погані зуби

Перехід захисника португальського "Порту" Алі Сіссоко до "Мілана" відкладений. Медиків, які обстежували французького гравця, стурбував стан його зубів. Про це повідомляє агентство DPA з посиланням на італійські ЗМІ.

Яку саме хворобу виявили у футболіста, агентство не уточнює. "Мілан" планував придбати Сіссоко за 15 мільйонів євро і укласти з гравцем п"ятирічний контракт, по якому француз отримував би один мільйон євро на рік.

Лікар італійського клубу "Асколі" Ренцо Мандоцці заявив в інтерв"ю інтернет-виданню Goal.com, що у можливої відмови "Мілана" від придбання гравця можуть бути дві причини. За словами Мандоцці, у Сіссоко могла бути виявлена гранулома зуба (запалення навколозубної тканини), яка може дати ускладнення на серце.

Іншою причиною неспокою лікарів "Мілана" могли стати "ортодонтичні дефекти". Мандоцці підкреслив, що обидві ці неприємності можна усунути при правильному лікуванні.

За словами Мандоцці, за свою 27-річну кар"єру спортивного лікаря він вперше стикається з тим, що який-небудь клуб відмовився від гравця через стан його зубів. Мандоцці відзначив, що не знає випадків, коли поганий стан зубів перешкодив людині грати у футбол. За словами лікаря, хвороби зубів досить легко піддаються лікуванню.

Остаточне рішення з приводу трансфера Сіссоко "Мілан" може зробити у середу, 17 червня. Також не виключено, що гравець залишиться в італійському клубі і пройде додаткове медичне обстеження.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" відмовляється від новачка через погані зуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі