четвер, 04 червня 2009 13:10

"Мілан" не може втрачати 70 млн євро" - Галліані

"Мілан" не може втрачати 70 млн євро" - Галліані

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані розповів про причини, через які "Россонері" вимушені продати бразильського півзахисника Кака в мадридський "Реал".

"Трансфер Кака пов"язаний перш за все з фінансовими проблемами клубу. Іноді доводиться ухвалювати рішення, які не подобаються самому собі. "Мілан" не може втрачати щорічно по 70 мільйонів євро. Хочу сказати, що в клубі немає ніякої кризи. Решта гравців залишиться в команді, і ми купимо сильного нападаючого", - відзначив віце-президент "Мілана".

"Я не заперечую того, що переговори про трансфер Кака ведуться. Але вони ще не завершені. Кака ніколи не просив про збільшення зарплати або продовження контракту. Він провів в команді 6 років і виграв все, що можна.

Сподіваюся, що вболівальники зрозуміють керівництво "Мілана". При Берлусконі клуб пройшов вже через 4 цикли: з Аріго Саккі, з Фабіо Капелло, потім був період, коли з командою працювали Табарес, Дзаккероні і Терім, і цикл Анчелотті. Ми готові на початок нового - п"ятого етапу", - цитує Галліані La Gazzetta dello Sport.

Раніше, президент "Мілана" Сільвіо Берлусконі розповів, що майбутнє бразильського півзахисника Кака проясниться наступного тижня.

За матеріалами "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" не може втрачати 70 млн євро" - Галліані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі