середа, 03 червня 2009 09:46

"Челсі" обскакав "Реал" в боротьбі за Кака

"Челсі" обскакав "Реал" в боротьбі за Кака

У вівторок футбольний світ дізнався про нібито реальний перехід бразильця Кака в мадридський "Реал". Проте пізніше не менш стрімко поширилась інформація про втручання керівництва "Челсі", яке готове перехопити гравця "Мілана". Про це повідомляє іспанське видання AS.

Джерело, близьке до керівної ланки "аристократів", заявило, що клуб згоден викласти "россонері" суму більшу, ніж запропонував "Реал". Старий новий президент мадридців Флорентіно Перес приготував "Мілану" 65 мільйонів євро плюс 9 мільйонів самому Кака за кожен рік, проведений на "Бернабеу".

У стані лондонців сподіваються, що окрім фінансової сторони справи на рішення бразильця вплине той факт, що в англійську столицю переїхав вже екс-наставник "Мілана" Карло Анчелотті, який, до речі, не приховує, що хоче бачити в Лондоні не тільки Кака, але і Алешандро Пато.

Проте суть справи полягає в тому, що батько і агент гравця Боско Лейте почав вести переговори з іспанською стороною дещо раніше, ніж віце-президент італійського клубу Адріано Галліані.

Як би там не було від"їзд Кака з Мілана, мабуть, справа вирішена. В усякому разі Сільвіо Берлусконі вже озвучив позицію клубу: "Досить складно зберегти у складі футболіста, який хоче піти, адже йому пропонують дійсно великі гроші. Ми отримали пропозиції по Кака і Пато від двох європейських суперклубів. Звичайно, ми постараємося втриматися від їх продажу, але це навряд чи буде чесна боротьба".

"Челсі" запропонував "Мілану" 80 мільйонів євро за Кака. Крім того, лондонці готові істотно збільшити зарплату футболіста. Якщо в Іспанії Кака готові платити 9 мільйонів євро в рік, то в Англії - 12.

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" обскакав "Реал" в боротьбі за Кака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі