неділя, 23 червня 2024 15:21

Гол форварда збірної України претендує на звання найкращого у другому турі Євро-2024

Гол форварда збірної України претендує на звання найкращого у другому турі Євро-2024
Гол форварда збірної України Романа Яремчука претендує на звання найкращого у другому турі Євро-2024. Фото: AP

Гол футболіста збірної України Романа Яремчука увійшов до четвірки найкращих за підсумками матчів другого туру чемпіонату Європи-2024.

Нападник відзначився голом на 80-й хвилині, коли першим дотиком прийняв передачу від Миколи Шапаренка, а другим покотив м'яч під воротарем. Цей забитий м'яч приніс Україні першу перемогу на турнірі з рахунком 2:1. Відео голів-номінантів опублікував офіційний сайт УЄФА, запустивши голосування серед уболівальників.

Відео голу Яремчука доступне за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пробіжка Ярмоленка і Трубін на тренуванні одразу після гри зі Словаччиною: як Україна готується до матчу з Бельгією

На звання автора найкращого гола також претендують данець Мортен Юльманн (забив Англії), швейцарець Джердан Шакірі (забив Шотландії) та австрієць Гернот Траунер (забив Польщі).

Варто зазначити, що Яремчук забив свій 16-й гол у футболці національної команди, завдяки чому випередив нинішнього головного тренера команди Сергія Реброва у списку найкращих бомбардирів в історії збірної та тепер посідає четверте місце слідом за Андрієм Шевченком (48 голів), Андрієм Ярмоленком (46) та Євгеном Коноплянкою (21).

Також Роман став лідером в історії України за голами на чемпіонатах Європи - форвард забив свій третій м'яч.

Збірна України проведе вирішальний матч у групі E проти збірної Бельгії 26 червня.

17 червня відбувся перший матч футбольної збірної України у груповому етапі Євро-2024. Поєдинок з Румунією завершився рахунком 0:3.

21 червня Україна перемогла Словаччину з рахунком 2:1.

26 червня Україна зіграє із Бельгією у заключному турі групового етапу чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «Гол форварда збірної України претендує на звання найкращого у другому турі Євро-2024». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі