середа, 10 червня 2009 13:28

"Мілан" вже знайшов заміну для Пірло

"Мілан" вже знайшов заміну для Пірло

Швидше за все, керівництво "россо-нері" все-таки вирішить продати в "Челсі" одного зі своїх ключових гравців - півзахисника Андреа Пірло. Сума цього трансферу орієнтовно оцінюється в 25-30 мільйонів євро.

А йому на зміну "Мілан" планує купити бразильського півзахисника "Фіорентини" Феліпе Мело, який останнім часом чудово проявив свій талант. Правда, 25-річним півзахисником активно цікавиться не тільки "Мілан", але й "Інтер".

Довідка "Gazeta.ua"

Феліпе Мело де Карвальо (порт. Felipe Melo de Carvalho; 26 серпня 1983, Волта-Редонда) - бразильський футболіст, гравець італійської "Фіорентини".

Феліпе Мело розпочав свою кар"єру на батьківщині в Бразилії, виступаючи за клуби "Фламенго", "Крузейро" і "Греміо".

2 червня 2008 року Феліпе Мело перейшов в італійську "Фіорентину" за 8 млн євро. 12 серпня він вперше вийшов на поле в офіційному матчі "Фіорентини", в якому флорентійський клуб зустрічався з клубом "Славія" в Лізі чемпіонів, в першій грі в чемпіонаті 31 серпня з "Ювентусом", Феліпе Мело був вилучений з поля за дві жовті картки, а вже 9 листопада він забив перший гол у складі "фіалок" у ворота "Аталанти".

Цікаво, що у складі італійського клубу Мело грав на позиції центрального півзахисника, хоча до цього він виступав, в основному, на флангах, включаючи вінгера і латераля.

26 січня 2009 року Феліпе Мело був вперше викликаний в збірну Бразилії, а 10 лютого дебютував в її складі в товариській грі зі збірною Італії.

За матеріалами Sport.com.ua
Зараз ви читаєте новину «"Мілан" вже знайшов заміну для Пірло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі