вівторок, 09 червня 2009 12:43

Анчелотті хоче забрати Пато з собою в Лондон

Анчелотті хоче забрати Пато з собою в Лондон

Бразильський нападаючий "Мілана" Пато підтвердив, що у нього заплановані особисті перемовини з керівництвом лондонського клубу.

Після епопеї з переходом Кака до "Реала" фанати міланського клубу побоюються, що й інший бразилець Пато покине команду. До речі, сам Пато зізнався, що колишній наставник "Мілана", а тепер тренер "Челсі" Карло Анчелотті активно "сватає" його до Лондона.

"Для мене велика честь, що мною цікавиться такий клуб, як "Челсі", – сказав Пато. – Але спочатку я особисто поспілкуюся з Анчелотті, потім зважу все у розмовах з керівництвом "Мілана" та "Челсі", а вже тоді прийму рішення. З босами лондонського клубу планую зустрітися найближчим часом".

"Я сподіваюся, що Кака буде щасливим у Мадриді, – згадав свого тепер уже колишнього одноклубника Пато. – Але я не можу бажати йому перемоги в Лізі чемпіонів. Я хочу виграти у його команди саме там".

"Мілан" не стане слабшим без Кака, – спрогнозував бразилець. – Тут є ціла група видатних гравців. Переконаний, що своє слово ще скаже феномен Роналдінью. Та й керівництво "Мілана" дуже амбіційне".

За матеріалами Турнір, Gazzetta.it

Зараз ви читаєте новину «Анчелотті хоче забрати Пато з собою в Лондон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі