субота, 06 червня 2009 14:51

Між Роналдо і дружбою з "МЮ" Перес обере дружбу

Між Роналдо і дружбою з "МЮ" Перес обере дружбу

Президент мадридського "Реала" Флорентіно Перес заявив, що хотів би запросити в свою команду Кріштіану Роналду, але в той же час завірив, що подібна операція може відбутися тільки із згоди "Манчестер Юнайтед". Знов вставши на чолі королівського клубу, Перес проголосив принцип джентльменських відносин з іншими клубами в трансферних питаннях.

"Наскільки я знаю, між Кріштіану Роналду і "Манчестером Юнайтед" існує домовленість. Якщо коли-небудь він перейде в мадридський "Реал", це буде велика честь для нас. Але якщо мені доведеться вибирати між дружніми взаєминами з "Манчестер Юнайтед" і підписанням контракту з Роналду, я виберу дружбу.

Крім того, я ніколи і не стверджував, що Роналду приїде до нас в червні. Це було б самовпевненою і помилковою заявою. Звичайно, ми зацікавлені в Кріштіану Роналду, тому що це один з найкращих футболістів світу. "Реал" завжди прагнув зібрати під свої прапори найкращих у світі гравців, не тільки в так звану епоху "галактікос".

У нас завжди були такі зірки, як Ді Стефано, Амансіо Амаро, Рауль. Це вигідно і з комерційної точки зору - за Зінедіна Зідана ми заплатили невеликі гроші, враховуючи комерційні контракти і появу інших футболістів, які бажали грати в одній команді із Зіданом. Це стратегія, яка цілком окуповується. У нас немає багачів, які б просто так вкладали гроші в "Реал".

Я постараюся налагодити взаєморозуміння з сером Алексом Фергюсоном і Девідом Гіллом. Якщо ми купимо Кака у "Мілана", можу вас завірити, що я збережу прекрасні відносини з Адріано Галліані. Звичайно, ми хочемо зібрати в "Реалі" всіх найкращих, але не маємо наміру псувати стосунки з іншими клубами. Запитаєте Гілла, Девіда Діна, Романа Абрамовича - у мене зі всіма нормальні відносини, і це дуже важливо для мене.

Я представляю клуб, який завжди відрізнявся елегантністю і джентльменськими відносинами зі всіма. Про кого б не йшла мова - Роналду або про когось іншого - ми купуємо гравців тільки з відома їхніх клубів. Не хочу діяти з позиції сили і псувати імідж "Реала". Якщо коли-небудь керівництво клубу поводилося так само, я приношу свої щирі вибачення і можу завірити, що таке більше не повториться.

Коли я категорично відкидав можливість переходу в "Реал" Бекхема з "Манчестер Юнайтед", я, дійсно, навіть не думав, що це буде можливо. Просто в кінці сезону "Манчестер" сам захотів продати Бекхема. Тому не робитиму ставки - прийде Роналду в "Реал" чи ні - можу лише завірити, що у будь-якому випадку ми залишимося з керівництвом "Манчестер Юнайтед" друзями", - розповів Перес в інтерв"ю The Times.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Між Роналдо і дружбою з "МЮ" Перес обере дружбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі