четвер, 04 червня 2009 15:43

Берлусконі розповів, що Кака сам захотів у "Реал"

Берлусконі розповів, що Кака сам захотів у "Реал"

Президент "Мілана" Сільвіо Берлусконі порівняв можливий перехід Кака в "Реал" з трансфером Андрія Шевченка з "Мілана" в "Челсі" у 2006-му році.

Берлусконі дещо заперечив слова віце-президента "росо-нері" Адріано Ґаліані, який натякнув, що вирішальним чинником прощання з бразильцем були фінансові труднощі. "Не гроші, а свідомий вибір гравця стояв на першому місці", – зазначив Берлусконі.

"Ситуацію з Кака можна порівняти з подібним випадком із Шевченком три роки тому, – сказав президент "Мілана". – Я попросив не вирішувати нічого до моєї особистої розмови з футболістом. Так само було і з Шевченком. Усе вирішує бажання самого гравця".

"Нам потрібно будувати нову гру, – зазначив Берлусконі і дорікнув тепер уже колишньому наставнику "Мілана" Карло Анчелоті: – Наша команда фактично провалила сезон. Не в останню чергу тому, що тренер не прислухався до пропозицій. За попередньої тактики такі футболісти, як, наприклад, Роналдінью, не могли себе проявити".

Нагадаємо, що в найближчому майбутньому бразильський плеймейкер "Мілана" перейде в мадридський "Реал" за 65 мільйонів євро.

Turnir.com.ua, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі розповів, що Кака сам захотів у "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі