четвер, 04 червня 2009 08:42

Кака не входить у сферу інтересів "Челсі"

Кака не входить у сферу інтересів "Челсі"

Лондонський клуб "Челсі" спростував свій інтерес до гравця "Мілана" Кака. На офіційному сайті клубу опублікована офіційна заява з цього приводу.

Зокрема, в ній говориться, "Ми ніколи не робили ніякої пропозиції "Мілану" по Кака, тим більше на подібному екстраординарному рівні. Відповідно, ми також не обговорювали з гравцем його зарплату. Будь-які повідомлення про зворотні дії не відповідають дійсності".

Ми ніколи не робили ніякої пропозиції "Мілану" по Кака

Деякі ЗМІ вийшли із заявою, що лондонці зробили "Мілану" рекордну пропозицію, перекривши пропозицію мадридського "Реала". "Челсі" запропонував "Мілану" 80 мільйонів євро за Кака. Крім того, аристократи готові істотно збільшити зарплату футболіста. Якщо в Іспанії Кака готові платити 9 мільйонів євро в рік, то в Англії – 12.

Тим часом, власник "Мілана" Сільвіо Берлусконі заявив, що рішення про майбутнє лідера команди Кака буде прийнято в найближчий понеділок, 8 червня.

"В понеділок я обговорю ситуацію, що склалася, з Кака, і відразу після цього сможу оголосити своє рішення. Зараз поки рано міркувати про те, що вийде у результаті", - цитує Берлусконі Reuters.

За матеріалами LiveSport.Ru, Турнир

Зараз ви читаєте новину «Кака не входить у сферу інтересів "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі