пʼятниця, 17 травня 2024 16:13

Історичний бій - Усик і Ф'юрі отримають рекордні гонорари

Історичний бій - Усик і Ф'юрі отримають рекордні гонорари
Бій Усик - Ф'юрі відбудеться в аравійській столиці Ер-Ріяді. Фото: Facebook.com/Alexanderusyk

18 травня відбудеться довгоочікуваний мегабій за звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі між українським боксером Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Удвох українець і британець контролюють усі важливі пояси - WBA, WBO, IBF, IBO та WBC. Уперше в історії дивізіону на кону стоятимуть усі чотири чемпіонські титули провідних світових боксерських організацій, пише "Чемпіон".

"Відповідають статусу поєдинку і гонорари боксерів. Ф'юрі отримає за вихід на ринг $69 млн, а Усик - $34 млн. На двох боксери зароблять $103 млн, і це рекордні гонорари в професійній кар'єрі обох боксерів. Це також рекордний гонорар в історії українського професійного боксу. Навіть брати Клички, які десятиріччя домінували в хевівейті, не вийшли на такий рівень доходів", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Усик - Ф'юрі. З'явився розклад вечора боксу

Боксери отримають гарантовані гонорари, завдяки контракту на бій. Не важливо, якими будуть результати продажу телетрансляції цього бою в форматі pay-per-view (для зірок боксу звичайна практика отримати відсоток від продажу PPV - Gazeta.ua).

У контракті на бій також прописано матч-реванш в незалежності від результату поєдинку, який також планується провести в Саудівської Аравії восени цьогоріч.

Український боксер Олександр Усик розповів, чи перестане виступати на професійному рівні. Його запитали, чи буде сенс продовжувати кар'єру, якщо він стане абсолютним чемпіоном світу.

Зараз ви читаєте новину «Історичний бій - Усик і Ф'юрі отримають рекордні гонорари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі