пʼятниця, 31 травня 2024 22:32

Промоутер Усика сказав, чи збирається український чемпіон завершувати кар'єру

Промоутер Усика сказав, чи збирається український чемпіон завершувати кар'єру
19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі на рингу в Ер-Ріяді - Саудівська Аравія. Фото: Getty Images

Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) не збирається завершувати кар'єру найближчим часом.

Український боксер після перемоги над Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) 18 травня має намір відновитися, а потім розпочати підготовку до реваншу. Про це в інтерв'ю talkSport заявив промоутер нашого співвітчизника Олександр Красюк, пише портал Boxing Social.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Став відомий гонорар реваншу Усик - Ф'юрі: сума фантастична

Представник Усика зазначив, що у нього ніколи не виникало розмов із підопічним про те, що той може завершити виступи на професійному рингу.

"Жодних розмов про те, що Усик піде з боксу, у нас ніколи не було. Можливо, ходили чутки, можливо, хтось ще висловлював свої думки, але ми ніколи це не обговорювали. Для нас це питання не є актуальним. Це завжди рішення бійця. Коли воно відчуває, що йому нема чого доводити, коли він відчуває, що не хоче прокидатися о п'ятій ранку і робити три тренування на день, якщо йому це набридло, то, ймовірно, йому настав час повісити рукавички на цвях", - сказав Красюк.

19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі на рингу в Ер-Ріяді - Саудівська Аравія. Обидва боксери протрималися всі 12 раундів. За рішенням суддів переміг Усик.

Олександр Усик став першим за 25 років абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. І першим в еру чотирьох поясів.

Зараз ви читаєте новину «Промоутер Усика сказав, чи збирається український чемпіон завершувати кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі