субота, 01 червня 2024 14:22

Де дивитися фінал Ліги чемпіонів "Боруссія Д" - "Реал": анонс матчу

Де дивитися фінал Ліги чемпіонів "Боруссія Д" - "Реал": анонс матчу
У суботу, 1 червня, відбудеться головний матч сезону 2023-2024 - фінал Ліги чемпіонів "Боруссія Д" - Реал. Фото: УЄФА

У суботу, 1 червня, відбудеться головний матч сезону 2023-2024.

У фіналі Ліги чемпіонів, який пройде в Лондоні на "Вемблі" зустрінуться дортмундська "Боруссія" та мадридський "Реал", пише "24 Канал".

Де дивитися матч

Дивитися онлайн матч "Боруссія" - "Реал" на території України можна буде на ОТТ-платформі Megogo. Початок зустрічі - о 22:00 за київським часом.

Феєричний прорив Боруссії

Дортмундці стали головною сенсацією Ліги чемпіонів. Мало хто очікував побачити "джмелів" у фіналі, особливо враховуючи невдалі виступи у Бундеслізі (п'яте місце).

Проте в єврокубках "Боруссія" була наче іншою командою. Підопічні Едіна Терзича виграли "групу смерті" із ПСЖ, "Міланом" та "Ньюкаслом", а у плей-оф вибили ПСВ, "Атлетіко" та ПСЖ.

Тепер же Дортмунд мріє виграти другий у своїй історії Кубок чемпіонів. На щастя для фанатів "джмелів", команда підходить до фіналу ЛЧ без кадрових втрат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судаков заявив, що готовий залишити "Шахтар"

Лунін запалив за "Реал"

Що стосується "Реала", то і він не був очікуваним у фіналі на початку сезону. Команда Карло Анчелотті надовго втратила Тібо Куртуа та Едера Мілітао, а також попрощалась із головним бомбардиром Карімом Бензема.

Проте мадридці не втратила у якості, а прихід Джуда Беллінгема дав "Реалу" неймовірний поштовх. Мадридці виграли чемпіонат лише з однією поразкою, а в Лізі чемпіонів не помітили суперників по групі, показавши стовідсотковий результат.

Проблеми виникли у плей-оф, але там на авансцену вийшов Андрій Лунін. Український воротар успішно скористався травмою Куртуа та видав божевільну кількість сейвів у матчах з "Лейпцигом", "Манчестер Сіті" та "Баварією".

Ба більше, у дуелі з манкуніанцями Лунін виграв серію пенальті, парирувавши два удари. Проте зіграти у фіналі Андрій навряд чи зможе. По-перше, відновився Тібо Куртуа, якому Анчелотті більше довіряє. По-друге, сам українець провів тиждень із температурою та не тренувався повноцінно.

Український футболіст, голкіпер "Бенфіки" Анатолій Трубін посів перше місце у рейтингу найдорожчих голкіперів.

Ще один український голкіпер, воротар "Реала" Андрій Лунін посів восьму сходинку. Рейтинг опублікував Міжнародний центр спортивних досліджень (CIES).

Зараз ви читаєте новину «Де дивитися фінал Ліги чемпіонів "Боруссія Д" - "Реал": анонс матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі