пʼятниця, 17 травня 2024 20:14

Ф'юрі пожертвує Україні частину гонорару за бій проти Усика: відома сума

Ф'юрі пожертвує Україні частину гонорару за бій проти Усика: відома сума
Британський боксер Тайсон Ф'юрі пожертвує Україні частину гонорару за бій проти українця Олександра Усика. Фото: Getty Images

Британський боксер Тайсон Ф'юрі пожертвує Україні частину гонорару за бій проти українця Олександра Усика.

Ф'юрі отримає 70% від загальних призових за бій проти українського чемпіона, які становлять $150 млн. Про це повідомляє The Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Усика з Ф'юрі: де й коли дивитися

У контракті на бій також прописано пункт, за яким Тайсон Ф'юрі має пожертвувати Україні 1 мільйон фунтів стерлінгів (приблизно $1,25 млн).

Там також прописано матч-реванш незалежно від результату поєдинку, який також планується провести в Саудівській Аравії восени цього року.

У суботу, 18 травня, український чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) проведе бій проти чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

Бій відбудеться на Kingdom Arena в Саудівській Аравії..

Вечір боксу традиційно розпочнеться з андеркарда, який триватиме кілька годин. Вихід на ринг двох чемпіонів очікується після опівночі.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі пожертвує Україні частину гонорару за бій проти Усика: відома сума». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі