понеділок, 08 червня 2009 19:31

"З Анчелотті "Челсі" виграє Лігу Чемпіонів" - Шевченко

"З Анчелотті "Челсі" виграє Лігу Чемпіонів" - Шевченко

32-річний форвард "Челсі" Андрій Шевченко, впевнений, що "аристократи" виграють Лігу чемпіонів під керівництвом чотириразового її тріумфатора (двічі як гравець і ще двічі будучи тренером) Карло Анчелотті.

"Карло виграв стільки ж єврокубків, як і сер Алекс Фергюсон, і якщо додати, що він тренує на найвищому рівні всього лише 10 років, то ви будете вражені. Анчелотті тричі виводив "Мілан" у фінал Ліги чемпіонів і перемагав двічі, тобто в середньому він досягає фіналу Ліги кожні три роки. От чому "Челсі" так прагнув його взяти на роботу.

З моменту приходу в "Челсі" Роман Абрамович поставив завоювання єврокубка головною метою команди, і я не можу його засуджувати, тому що це головний турнір в клубному футболі.

З такими грошима "Челсі" може дістати найкращих тренерів світу, але клуб заслуговує виграти хоч би один титул на євроарені. Якщо Карло дадуть час, впевнений, що він віддячить Роману і уболівальникам втіленням давньої мрії", - цитує Шевченка The Sunday Mirror.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"З Анчелотті "Челсі" виграє Лігу Чемпіонів" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі