вівторок, 02 липня 2024 10:35

Роналду розридався після незабитого пенальті на Євро-2024 - відео

Роналду розридався після незабитого пенальті на Євро-2024 - відео
Португалія вийшла в чвертьфінал Євро-2024. Фото: "Чемпіонат"

Зірка збірної Португалії Кріштіану Роналду розридався під час матчу проти Словенії, не реалізувавши 11-метровий удар у 1/8 фіналу Євро-2024.

Португальці отримали право на пенальті в овертаймі. Роналду пробив у правий кут, але воротар збірної Словенії Ян Облак переграв португальця.

Після невдачі на полі футболіст розплакався, партнерам довелося його втішати.

На трибунах у цей момент була мати Роналду Долореш Авейру, яка також розчулилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду побив новий світовий рекорд

Уже в серії пенальті Роналду реалізував свій удар, пробивши в лівий кут, а Португалія в підсумку пройшла до чвертьфіналу, де зіграє з Францією.

Збірна Португалії обіграла Словенію в матчі 1/8 фіналу Євро-2024 з футболу. Основний та додатковий час поєдинку на "Франкфурт Арені" завершився з рахунком 0:0. В серії пенальті тріумфували португальці.

За 90 хвилин матчу жодна з команд так і не змогла забити. На 103-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота словенців. Однак лідер португальської команди Кріштіану Роналду з 11-метрової позначки не зумів переграти словенського голкіпера Яна Облака.

Зараз ви читаєте новину «Роналду розридався після незабитого пенальті на Євро-2024 - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі