понеділок, 01 червня 2009 18:19

"Мілан" і Челсі" змінили тренерів

У минулі вихідні визначився чемпіон Франції. Після семирічного панування "Ліона" трофей у клуба відібрав "Бордо". Перемога у виїзному поєдинку з "Каном" забезпечила підопічним Лорана Блана титул найсильнішої команди країни. Найкращим гравцем чемпіонату також визнали футболіста "Бордо" 22-річного Йохана ґуркуффа. Сезон 2008/09 він провів у оренді, а днями клуб викупив контракт ґуркуффа за 15 млн євро в італійського "Мілана".

"Мілан" потрапив до групового турніру Ліги чемпіонів, посівши третє місце у чемпіонаті Італії. У поєдинку 38-го туру семиразовий володар Кубка чемпіонів переміг на виїзді конкурента у цій боротьбі "Фіорентину" — 2:0. Після гри оголосили, що новим головним тренером "Мілана" стане бразилець Леонардо, 39 років, який працював на посаді технічного директора цього клуба. Андрій Шевченко другий матч поспіль провів на лаві запасних, проте власник команди Сільвіо Берлусконі хоче залишити українця і на наступний сезон.

Колишній тренер "Мілана" Карло Анчелотті, 49 років, уклав трирічний контракт із лондонським "Челсі", якому належать права на Шевченка. Саме капітан збірної України виконував минулого тижня роль перекладача у переговорах Анчелотті та власника "Челсі" Романа Абрамовича. Тимчасовий наставник "Челсі" ґус Хіддінк устиг за шість місяців перебування у клубі виграти Кубок Англії. Минулої суботи у фінальному поєдинку лондонці перемогли "Евертон" — 2:1.

Кубок Німеччини дістався бременському "Вердеру". Суперник "Шахтаря" у фіналі Кубку УЄФА переграв леверкузенський "Баєр" — 1:0.

У чемпіонаті Іспанії п"ятий матч поспіль програв мадридський "Реал". Учора на посаду президента Королівського клуба заступив Флорентіно Перес, який очолював "Реал" у 2000–2006 роках.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" і Челсі" змінили тренерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі