пʼятниця, 05 лютого 2010 10:17

Овечкін набрав п"ятисоте очко в НХЛ

Овечкін набрав п"ятисоте очко в НХЛ

Російський нападаючий клубу НХЛ "Вашингтон Кепіталс" Олександр Овечкін записав на свій рахунок три очки в матчі проти "Нью-Йорк Рейнджерс" і приніс своїй команді перемогу з рахунком 6:5. Про це повідомляє Associated Press.

Команда Овечкіна поступалася практично на всьому відрізку матчу, а на другу перерву пішла, відстаючи в рахунку з різницею в одну шайбу. У завершальному періоді "Вашингтон" вирівняв гру, а потім здобув вольову перемогу. Овечкін відзначився двома закинутими шайбами і однією результативною передачею.

Три набраних в цій зустрічі очка дозволили Овечкіну досягти символічної позначки в 500 зароблених очок в іграх НХЛ. 24-річний росіянин став п"ятим хокеїстом, якому вдалося набрати 500 очок всього за п"ять сезонів. Овечкін, уточнює AP, відіграв у НХЛ 373 матчі.

Завдяки вдалій грі Овечкіна та інших хокеїстів команди "Вашингтон" продовжив свою переможну серію до дюжини матчів. Команда, капітаном якої є Овечкін, не програє останні три тижні.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Овечкін набрав п"ятисоте очко в НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі