вівторок, 05 травня 2009 09:50

НХЛ. Овечкін і Кросбі зробили по хет-трику (ВІДЕО)

НХЛ. Овечкін і Кросбі зробили по хет-трику (ВІДЕО)

Російський форвард клубу НХЛ "Вашингтон Кепіталс" Олександр Овечкін зробив хет-трик у другому матчі серії 1/4 фіналу Кубка Стенлі з "Піттсбург Пінгвінс". "Вашингтон" переміг з рахунком 4:3 і повів у серії до чотирьох перемог з рахунком 2:0.

У складі "Піттсбурга" хет-триком відзначився канадець Сідні Кросбі. В одному з випадків йому асистував росіянин Євген Малкін.

Кросбі відкрив рахунок на початку першого періоду. У другій двадцятихвилинці Овечкін, якому асистували Віктор Козлов і Сергій Федоров, зрівняв рахунок, проте Кросбі знову вивів свою команду вперед. До кінця другого періоду "Вашингтон" відігрався, а в середині третього періоду Овечкін реалізував більшість, а потім закинув ще шайбу (знов після передач Козлова і Федорова).

За 41 секунду до кінця зустрічі Кросбі реалізував чисельну перевагу і скоротив розрив у рахунку до мінімального, але за час, що залишився "Піттсбург" забити не зміг.

Одним з найкращих у складі "Вашингтона" став російський голкіпер Семен Варламов. Він відбив 33 кидки по своїх воротах з 36. Воротар "Піттсбурга" Марк-Андре Флері відбив тільки 29 кидків. Наступні два матчі серії пройдуть у Піттсбургу.

За матеріалами lenta.ru, НХЛ

Зараз ви читаєте новину «НХЛ. Овечкін і Кросбі зробили по хет-трику (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі