четвер, 24 грудня 2009 16:51

НХЛ склала символічну "збірну десятиріччя"

НХЛ склала символічну "збірну десятиріччя"
Національна хокейна ліга (НХЛ) оприлюднила на своєму сайті склади символічних "збірних десятиріччя" (з 2000 по 2009 рр.). Російський форвард клубу НХЛ "Вашингтон Кепіталс" Олександр Овечкін увійшов у першу збірну до трійки нападу з канадцями Джо Сакіком і Джеромом Ігінла.

Воротарем "збірної десятиріччя" став Мартін Бродо, який виступає за "Нью-Джерсі Девілс". Бродо останнім часом встановив ряд воротарських рекордів НХЛ - за кількістю "сухих" матчів, за кількістю перемог, а також за кількістю зіграних матчів. Саме Бродо визнала ліга "найціннішим" гравцем десятиліття.

Пару захисників склали Ніклас Лідстрем з "Детройт Ред Вінгс" і Скотт Нідермаєр з "Анахайм Дакс".

До складу другої збірної десятиріччя в НХЛ увійшли воротар "Детройта" Кріс Осгуд, захисники Кріс Пронгер з "Філадельфії Флайерс" і Здено Хара з "Бостон Брюінс", а також форварди Сідні Кросбі ( "Піттсбург Пінгвінс"), Ілля Ковальчук ( "Атланта Трешерс ") і Яромір Ягр, який в даний час виступає за омський" Авангард "у Континентальній хокейній лізі (КХЛ).

Раніше Овечкін потрапив у другий склад збірної десятиріччя НХЛ, складеної журналом The Sporting News. В основний склад цієї команди потрапили Бродо, Лідстрем, Нідермаєр, Сакік, Ігінла та Ягр.
Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «НХЛ склала символічну "збірну десятиріччя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі