середа, 01 травня 2024 13:55

"Ніколи не забуду": Ломаченко назвав поразку від Хейні "боксерським пограбуванням"

"Ніколи не забуду": Ломаченко назвав поразку від Хейні "боксерським пограбуванням"
12 травня 2024 року Василь Ломаченко проведе поєдинок з колишнім абсолютним чемпіоном у легкій вазі Джорджем Камбососом. Фото: Getty Images

Колишній чемпіон світу Василь Ломаченко не може змиритися з поразкою від Девіна Хейні.

За словами українського боксера, він вважає, що судді вкрали у нього перемогу над тодішнім абсолютним чемпіоном у легкій вазі. Про це повідомляє Top Rank Boxing.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девін Гейні призупинив кар'єру після сенсаційної поразки

"Те, що я ніколи не забуду, це мій останній поєдинок проти Хейні. Я ніколи не забуду це пограбування у боксі. Я не розумію: як? Ти можеш бути найкращим, але судді з тобою не погоджуються, але це вже інша історія. Зараз це вже просто історія", - зазначив український боксер.

Ломаченко заявив, що все одно виграв той поєдинок.

"Після бою я сказав, що спатиму дуже-дуже добре, тому що я розумію, я знаю, що виграв цей поєдинок", - додав колишній чемпіон.

У травні минулого року у Лас-Вегасі відбувся бій між Василем Ломаченком та Девіном Хейні за чемпіонські титули за версіями WBC, WBO, WBA та IBF у легкій вазі.

Бій тривав 12 раундів. Переможця визначили рішенням суддів, переміг Хейні.

12 травня 2024 року Ломаченко проведе поєдинок з колишнім абсолютним чемпіоном у легкій вазі Джорджем Камбососом.

Боксери зійдуться в ринзі на батьківщині Камбососа - в австралійському місті Перт. На кону стоятиме вакантний титул IBF в легкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи не забуду": Ломаченко назвав поразку від Хейні "боксерським пограбуванням"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі