вівторок, 18 травня 2010 17:58

Кривдник Баллака попросив вибачення за грубий фол

Кривдник Баллака попросив вибачення за грубий фол

Адвокат капітана збірної Німеччини готовий подати скаргу на гравця "Портсмута" Кевіна-Прінса Боатенга за грубий підкат, який став причиною травми і непотрапляння на ЧС-2010 Міхаеля Баллака.

Нагадаємо, що у фінальному матчі за Кубок Англії на 35-й хвилині першого тайму гравець збірної Гани Кевін-Прінс Боатенг зробив грубий підкат під півзахисника "Челсі" і збірної Німеччини Міхаеля Баллака, в результаті якого німець вибув на 8 тижнів і втратив шанси поїхати з національної збірної на чемпіонат світу в ПАР.

Тим часом, Боатенг через німецьку газету Bild вибачився за свій вчинок.

Відзначимо, що Боатенга включено до складу збірної Гани на майбутній світовий форум, а в груповому турнірі "Чорні зірки" зустрінуться саме з бундестімом, за який також виступає брат Кевіна-Прінса по батькові - Жером Боатенг, який потрапив у попередній склад Йоахіма Льова. В інтерв'ю найпопулярнішій німецькій газеті півзахисник "Портсмута" зізнався, що не хотів травмувати Баллака.

"Я прошу вибачення. Це було не спеціально. Просто я спізнився на м'яч, але пішов в контакт до кінця. Зараз все це виглядає дуже нерозумно", - сказав Боатенг.

За матеріалами Советский спорт, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Кривдник Баллака попросив вибачення за грубий фол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі