четвер, 06 травня 2010 15:58

Льов назвав попередній склад збірної Німеччини на ЧС-2010

Льов назвав попередній склад збірної Німеччини на ЧС-2010

Головний тренер збірної Німеччини з футболу Йоахім Льов назвав попередній склад команди на чемпіонат світу 2010 року. До складу потрапили 27 футболістів (три воротарі, 10 захисників, вісім півзахисників і шість форвардів), сім з них представляють фіналіста Ліги чемпіонів сезону-2009/10 - мюнхенську "Баварію". Про це повідомляє офіційний сайт Німецького футбольного союзу.

26 гравців представляють німецькі клуби. Єдиний футболіст збірної Німеччини, який виступає за кордоном - півзахисник лондонського "Челсі" Міхаель Баллак.

В останній момент до складу збірної потрапив 35-річний воротар "Баварії" Ханс-Йорг Бутт, який отримав шанс зіграти на ЧС-2010 після того, як стало відомо, що через травму участь в першості світу не прийме голкіпер "Байєра" Рене Адлер , який вважався основним воротарем німецької збірної.

В остаточну заявку німців потраплять 23 людини. На груповому етапі ЧС-2010 Німеччина зіграє з Австралією, Сербією і Ганою.

Попередній склад збірної Німеччини на ЧС-2010

Воротарі: Ханс-Йорг Бутт ("Баварія"), Мануель Нойєр ("Шальке"), Тім Візе ("Вердер")

Захисники: Денніс Аого, Джером Боатенг, Марсель Янсен (всі - "Гамбург"), Філіп Лам, Хольгер Бадштубер (обидва - "Баварія"), Андреас Бек ("Хоффенхайм"), Арне Фрідріх ("Герта"), Пер Мертезакер ("Вердер"), Сердар Таші ("Штутгарт"), Хейкі Вестерманн ("Шальке")

Півзахисники: Марко Марін, Месут Езіл (обидва - "Вердер"), Самі Хедра, Крістіан Треш (обидва - "Штутгарт"), Міхаель Баллак ("Челсі", Англія), Тоні Кроос ("Байєр"), Бастіан Швайнштайгер ("Баварія"), Петро Троховскі ("Гамбург")

Нападаючі: Маріо Гомес, Мирослав Клозе, Томас Мюллер (всі - "Баварія"), Какау ("Штутгарт"), Штефан Кісслінг ("Байєр"), Лукаш Подольскі ("Кельн").

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Льов назвав попередній склад збірної Німеччини на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі