неділя, 07 жовтня 2018 16:35

"Динамо" здолало "Олімпік", "Шахтар" втратив очки із "Зорею"

"Динамо" здолало "Олімпік", "Шахтар" втратив очки із "Зорею"
Капітан "гірників" Тайсон, праворуч, зможе знову зіграти з Гордієнком і його партнерами. Фото: ФК "Шахтар"

У 11 турі чемпіонату України "Динамо" на НСК "Олімпійський" зустрінеться з "Олімпіком", а "Шахтар" на харківському стадіоні "Металіст" - із "Зорею". Початок матчів - о 17:00.

Поєдинок між киянами і донеччанами довірено бригаді арбітрів на чолі з Ярославом Козиком з Мукачевого. Йому допомагатимуть Олександр Корнійко (Миргород) та Денис Шудрик (Сімферополь).

4-й арбітр: Андрій Коваленко (Полтава). Спостерігач арбітражу: Юрій Мосейчук (Чернівці).

Ярослав Козик обслуговує матчі Прем'єр-ліги з 2010 року. Почав кар'єру арбітра в 1998 р з регіональних змагань. З 2001-2004 рр. - ДЮФЛ та Аматори України. З 2004-2008 рр. - Друга ліга України. З 2008-2010 рр. - працював арбітром на матчах Першої ліги України. Арбітр ФІФА з 2013 р

Цього сезону 37-річний рефері провів три поєдинки в УПЛ, в яких показав вісім жовтих карток. З "Олімпіком" не перетинався, як і минулого сезону. "Динамо" при його арбітражі обіграло "Львів" (1:0).

На поєдинку донеччан і луганців працюватиме бригада арбітрів на чолі з киянином Миколою Кривоносовим. Його асистенти - Олександр Жуков (Харків) та Валентин Куцев (Київ)

4-й арбітр - Дмитро Кутаков (Бровари). Суддівський спостерігач - Ігор Покидько (Полтава). Делегат ФФУ - Віктор Маслов (Дніпро).

Gazeta.ua проведе онлайн репортаж зустрічей.

Стартові склади:

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко, Шепелев, Гармаш, Циганков, Дуелунд, Морозюк, Бесєдін

Запасні: Рудько, Смирний, Шапаренко, Сідклей, Андрієвський, Калитвинцев, Сидорчук

"Олімпік": Махновський, Немчанінов, Снурніцин, Кравченко, Зубейко, Політило, Кольцов, Балашов, Тейшейра, Ксьонз, Дегтярьов

Запасні: Кринський, Кравчук, Цимбалюк, Сондей, Е. Пасіч, Г. Пасіч, Трояновський

"Шахтар": П'ятов, Бутко, Кривцов, Матвієнко, Ісмаїлі, Степаненко, Майкон, Тайсон, Марлос, Фернандо, Мораес

Запасні: Шевченко, Болбат, Коваленко, Данченко, Кайоде, Веллінгтон Нем, Хочолава

"Зоря": Філіпе, Караваєв, Чечер, Сваток, Чеберко, Сілас, Харатін, Кабан, Громов, Рафаель, Леонардо

Запасні: Чуваєв, Ледньов, Луньов, Литвин, Казаков, Тимчик, Михайличенко

Перший тайм

8' Момент у "Динамо"! Після подачі Дуелунда Морозюк пробив з убивчої позиції - голкіпер "Олімпіка" якимось дивом зреагував на удар, а захисник вчасно опинився в потрібному місці і вибив м'яч з лінії воріт.

9' "Олімпік" відповів гострим випадом: Балашов вивів Тейшейру на ударну позицію, але французу трохи не вистачило, щоб дотягнутися до м'яча - розрядив ситуацію Кендзьора.

17' Момент у "Шахтаря"! Тайсон наважився на удар зльоту з-за меж штрафного, м'яч потрапив у Матвієнка, рикошетом від якого полетів у дальній кут - голкіпер Феліпе врятував свою команду.

24' Момент у "Олімпіка"! Зубейко зробив навіс у штрафний, Ксьонз випередив опонента і пробив з "другого поверха" - поруч зі стійкою.

29' ГОООООЛЛЛЛЛЛЛ - 1:0! Морозюк зі штрафного метрів з 25 вивів "Динамо" уперед. Гол вийшов видовищним - м'яч залетів у сітку від поперечини.

29' Момент у "Зорі"! Громов пробив з близької відстані - П'ятов вибрав правильну позицію і зберіг свою ворота на "замку" .

39' ГОЛ - 1:0! "Шахтар" повів у рахунку в матчі з "Зорею": Ісмаїлі віддав на Майкона, той продовжив на Мораеса, який без перешкод відправив м'яч у сітку.

40' Момент у "Олімпіка"! Після подачі штрафного у виконанні Балашова Бурда виграв верхову боротьбу, але скинув у центр прямо на Снурніцина - удар центрального захисника донеччан зльоту пролетів трохи вище воріт.

Перерва

Другий тайм

49' ГОООООЛЛЛЛЛЛЛ - 1:1! Зоря" зрівняла рахунок: Харатін виконав удар з пенальті прямо по центру - П'єятов відбив удар, Харатін спокійно добив м'яч у ворота. 11-метровий арбітр призначив за фол Матвієнка проти Кабаєва.

68' "Гірники" провели швидку контратаку, яку завершував Марлос - голкіпер відбив удар.

69' Момент у "Шахтаря"! Кайоде, який вийшов на заміну, пробив з меж штрафного - Феліпе зреагував на цей удар і на добивання Майкона. У другому випадку асистент арбітра зафіксував положення поза грою.

72' Тайсон навісив в штрафний на Бутка, який завдав удару головою - воротар луганцsd вийшов переможцем дуелі.

89' Голкіпер "Зорі" вкотре зіграв надійно, не дозволивши супернику вирвати перемогу.

Кінець матчів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хацкевич у "Динамо" - це агонія", - експерт

Напередодні туру "Шахтар" випереджав у турнірній таблиці "Динамо" на 4 очки.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" здолало "Олімпік", "Шахтар" втратив очки із "Зорею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі