четвер, 02 квітня 2009 15:54

Аршавіна визнали гравцем місяця в "Арсеналі"

Аршавіна визнали гравцем місяця в "Арсеналі"

Форварда збірної Росії з футболу Андрія Аршавіна визнали найкращим гравцем лондонського "Арсеналу" в березні 2009 року за підсумками голосування уболівальників на офіційному сайті клубу.

За Аршавіна проголосували 54,9 відсотка прихильників "Арсеналу". Друге місце зайняв голландець Робін ван Персі, який отримав 10,9 відсотка голосів. Про це повідомляє офіційний сайт "Арсеналу".

"Арсенал" виграв всі п"ять матчів, в яких Аршавін брав участь. У цих зустрічах російський форвард забив один гол і віддав чотири результативні передачі. На сайті лондонського клубу наголошується, що гол Аршавіна "Блекберну" є зразком найвищої майстерності.

"Арсенал" виграв всі п"ять матчів, в яких Аршавін брав участь.

Ван Персі, який зайняв друге місце, до цього визнавався найкращим гравцем "Арсеналу" чотири місяці поспіль. У березні ван Персі пропустив ряд матчів через травму. Третє місце в голосуванні уболівальників зайняв голкіпер Мануель Альмунія. За нього проголосували 9,8 відсотка голосів.

Аршавін перейшов в "Арсенал" 1 лютого 2009 року. У складі лондонського клубу він дебютував 21 лютого, а в березні став одним з ключових гравців "Арсеналу".

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Аршавіна визнали гравцем місяця в "Арсеналі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі