субота, 28 березня 2009 18:08

Збірна Росії перемагає Азербайджан 2:0 (ВІДЕО)

 
Перший матч ігрового дня відбіркового етапу до ЧС-2010 розпочався матчем у Москві.

Деякі футболісти збірної Росії напередодні матчу мляво говорили про те, що не можна недооцінювати суперника. Та все ж, як не крути, шансів у матчі проти росіян у азербайджанців не було.

Хоча гра вийшла досить веселою. Берті Фогтс чомусь та навчив своїх хлопців, плюс є у складі непоганий серб Субашич, який пограв свого часу в одеському "Чорноморці", і кілька бразильців. Однак, у цій грі ніхто з них себе не показав.

У Росії ж блищали "англійці" - Аршавін, який сильно познущався над опонентами, і Павлюченко. Саме останній і "зробив" перший гол на пару з Вєлієвим, який не справився з відносно нескладним м"ячем.

У другому таймі гра місцями була дуже весела. Росіяни "засіли" біля штрафної, часом перепасовували м"яч прямо в її межах, але забити довго не могли. Азербайджанці непогано огризалися.

Усі питання зняв гол Зирянова. Гравець ФК "Зеніт" увірвався до штрафної, отримав чудовий пас від Павлюченка і, наближаючись до воротаря, точно пробив у дальній кут. Одразу після цього Роман відправився відпочивати.

А його партнери по команді спокійно довели матч до перемоги. Тепер у росіян 9 очок у чотирьох матчах, а 1 квітня їх очікує гра в Ліхтенштейні.

Росія – Азербайджан – 2:0

28 березня. Москва. "Лужники".

Арбітр: Серж Гьюменні (Бельгія).

Росія: Акінфєєв, В. Березуцький, Ігнашевич, Анюков, Жирков, Сємшов, Зирянов, Семак (Дзагоєв, 56), Денісов, Аршавін, Павлюченко (Погребняк, 72).

Тренер: Гус Хіддінк.

Азербайджан: Вєлієв, Мєліков, Юнісоглу, Шукюров, Садігов, Бахшиєв, Магеррамов, Аббасов, Фабіо Рамім (Гомес, 60), Субашич (Джавадов, 46), Надіров.

Тренер: Берті Фогтс.

Голи: Павлюченко (32), Зирянов (71).

Попереджені: Юнісоглу (21), Мєліков (34), Денісов (54), Аббасов (79).



Gazeta.ua, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Збірна Росії перемагає Азербайджан 2:0 (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі