четвер, 04 липня 2024 18:20

"Я не знаю, що сталося" - Шевченко прокоментував провал на Євро-2024

"Я не знаю, що сталося" - Шевченко прокоментував провал на Євро-2024
Ми не мали права на помилку, сказав Андрій Шевченко. Фото: Facebook.com/shevaofficial

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував виступ національної команди на Євро-2024.

Про це повідомило італійське видання Corriere della Sera.

Перед турніром завдання-мінімум для футбольної збірної України було вийти з групи, з чим команда не впоралася через неправильний підхід, сказав Шевченко.

"Команда програла у першому матчі з Румунією. Потім вона добре відреагувала, вигравши у матчі зі Словаччиною та зігравши внічию з Бельгією, але цього було недостатньо, хоча ми не вийшли лише за різницею м'ячів. Ми не мали права на помилку", - сказав президент УАФ.

"Є розчарування, тому що вихід у наступний раунд був можливий, я очікував більшого. Але ми помилилися з підходом. Я не знаю, що сталося, але реальність така, що гравці не були у грі", - заявив Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Немає ніяких виправдань, тільки біль і розчарування" - гравець збірної України зробив відверту заяву після вильоту з Євро-2024

На Євро-2024 футбольна збірна України під керівництвом головного тренера Сергія Реброва стартувала з поразки від Румунії (0:3).

Потім перемогла Словаччину з рахунком 2:1 і зіграла внічию з Бельгією (0:0).

Збірна України залишилася на четвертому місці у групі і не вийшла до плей-оф.

Національна команда здатна на більше. Тепер потрібно готуватися до осінньої Ліги Націй і майбутнього відбору на чемпіонат світу, сказав Сергій Ребров.

Зараз ви читаєте новину «"Я не знаю, що сталося" - Шевченко прокоментував провал на Євро-2024». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі