вівторок, 24 березня 2009 15:59

Аршавін хоче закінчити кар"єру в "Арсеналі"

Аршавін хоче закінчити кар"єру в "Арсеналі"

Російський футболіст Андрій Аршавін припустив, що хотів би виступати за "Арсенал" до кінця своєї кар"єри.

Аршавін продовжує вражати англійських уболівальників з моменту переходу в "Арсенал". "Футболісти дуже доброзичливі до мене, мені дуже затишно в команді. Поки що рано робити висновки, оскільки пройшло зовсім мало часу. Мій контракт триватиме ще довго. Можливо, до кінця кар"єри", - цитує Аршавіна DailyMail.

Довідка gazeta.ua

Андрій Сергійович Аршавін (нар. 29 травня 1981, Ленінград) - російський футболіст, заслужений майстер спорту Росії (2008). Грає на позиціях другого нападаючого, плеймейкера, атакуючого півзахисника. З лютого 2009 року є гравцем лондонського "Арсеналу". До цього дев"ять років грав за санкт-петербурзький "Зеніт".

У 2008 році після Чемпіонату Європи 2008 року потрапив в символічну збірну Європи за версією УЄФА, а 2 грудня, в результаті голосування на визначення найкращого гравця 2008 року і вручення нагороди "Золотий м"яч" за версією журналу "France Football", зайняв 6-е місце, яке є найкращим результатом для російського футболіста після розпаду СРСР. Неодноразово визнавався найкращим футболістом Росії в різних опитуваннях.

За матеріалами livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Аршавін хоче закінчити кар"єру в "Арсеналі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі