вівторок, 17 березня 2009 16:28

Хіддінк в захопленні від гри Аршавіна

Хіддінк в захопленні від гри Аршавіна
Наставник збірної Росії Гус Хіддінк прокоментував гру Андрія Аршавіна в матчі "Арсенал" - "Блекберн" (4:0).

"Аршавін все зробив як справжній професіонал. Дуже радий за нього. Аршавін у найкоротші терміни зумів вписатися в англійську прем"єр-лігу, хоча зробити це зовсім непросто. Я дивився матч "Арсенала" з "Блекберном". Андрій не просто забив гол, він домінував на полі. Віддавав дуже гострі передачі, відкривався, шукав нестандартні ходи.

І при цьому весь час підтримував високий ігровий темп. Я завжди звертаю увагу на деталі, тому вже зараз готовий стверджувати: Аршавін повністю адаптувався в Англії. Про нього говорять лише хороше, його цінують. Імідж російського футболу в Європі завдяки нашому форварду піднявся ще вище", - цитує тренера "СПОРТ-ЕКСПРЕС".

Нагадаємо, у матчі 29-го туру лондонський "Арсенал" на своєму полі переміг "Блекберн" (4:0). Два м"ячі з трьох забив російський легіонер "канонірів" Андрій Аршавін.

Аршавін все зробив як справжній професіонал.

Російський форвард лондонського "Арсенала", який забив свій перший гол на туманному альбіоні, визнаний відвідувачами порталу BBC кращим гравцем матчу з "Блекберном" (0:4). За десятибальною шкалою Аршавін отримав оцінку 9,31. Друге місце, на думку респондентів, зайняв захисник "аристократів" Еммануель Ебуе (7,77). Третім став французький півзахисник "Арсенала" Самір Насрі (7,64).

Спорт-Экспресс, uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк в захопленні від гри Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі