субота, 28 березня 2009 10:31

"Арсенал" створений для Аршавіна" - Андрій Шевченко

Автор: gazeta.ua
  Андрій Аршавін та Андрій Шевченко
Андрій Аршавін та Андрій Шевченко
                      Форвард "Мілана" Андрій Шевченко поділився своєю думкою про нападника "Арсенала" Андрія Аршавіна, який був визнаний кращим гравцем на пострадянському просторі за підсумками 2008 року.

"Андрій стабільно показує хороший футбол і знаходиться в оптимальній формі. Ну а 2008 рік став для нього одним з кращих у кар"єрі. Із "Зенітом" він виграв Кубок УЄФА та Суперкубок, зі збірною Росії дійшов до півфіналу чемпіонату Європи. В обох командах був лідером. Якби я входив до складу журі конкурсу "Зірка", без вагань віддав би Андрію свій голос.

Наскільки я знаю, до Європи Андрій хотів давно. Радий, що йому вдалося здійснити мрію і опинитися в чемпіонаті, в якому, як він сам говорив в одному з інтерв"ю, є можливість підвищувати майстерність. І мені здається, що з "Арсеналом" Аршавін зможе досягти багато чого. "Каноніри" – єдиний клуб англійської прем"єр-ліги, який грає не в британський футбол у класичному його розумінні. Колективу Венгера притаманний комбінаційний стиль з короткими передачами. Не сказав би, що знаю стиль гри Аршавіна до дрібниць, але швидкий футбол, мені здається, його стихія.

Я був би здивований, якби у Аршавіна "не пішли" справи в новій команді. Цей клуб немов створений для Андрія, а він – для нього. Аршавін, вважаю, прийняв правильне рішення, перейшовши до "Арсенала", а не до "Барселони". Тим більше що Венгер, перш ніж запросити росіянина, довгий час стежив за його грою.

Я б порадив Андрію стежити за собою, щоб уникнути травм. Якщо на початку  британської кар"єри Аршавін не травмується, все у нього вийде", – цитує Шевченка "Спорт-Експрес".

Нагадаємо, що сам Шевченко двічі був володарем призу "Зірка", який видання вручає кращому гравцю на пострадянському просторі за підсумками кожного року.

sports.ru, sport-express
Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" створений для Аршавіна" - Андрій Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі