субота, 15 грудня 2012 16:18

"Я ні з ким не вів переговори, у мене контракт з "Арсеналом"- Кучук

"Я ні з ким не вів переговори, у мене контракт з "Арсеналом"- Кучук
Кучук після відпустки продовжить роботу з "Арсеналом"? Фото: shakhtar.com

Головний тренер київського "Арсеналу" Леонід Кучук заявив, що він не покидав пост головного тренера "канонірів" і після відпустки планує приступити до своїх обов'язків.

"Як тільки завершилася осіння частина сезону, одразу поїхав з Києва, - цитує Кучука газета "Команда". - Зрозуміло, що у керівництва клубу накопичилося чимало організаційних питань, які можна і треба було вирішувати в грудні, адже раніше на все це просто не вистачало часу. Але я відпросився, тому що дуже втомився.

Про щось в міжсезоння журналістам потрібно писати. "Арсенал" був завжди на виду - столичну команду ніколи не залишать у спокої. Однак, скажу вам відверто, все це маячня. Зауважте, я протягом двох відпускних тижнів нікому нічого не говорив про відхід з київського клубу. Весь цей час перебував в Одесі і ні з якою іншою командою не вів переговори. У мене контракт з "Арсеналом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кучука не зрозуміли, він інше мав на увазі" - Рабинович

"Згідно з попередніми планами, наш тренерський штаб у повному складі збереться в столиці восьмого січня, - додав фахівець. - У нашому розпорядженні буде два дні, щоб уточнити всі робочі нюанси напередодні приїзду 10 січня в розташування команди футболістів. Єдиною фіксованою датою є день нашого від'їзду на перший тренувальний збір - 15 січня. Взагалі підготовчий етап буде складатися з трьох зборів. Всі вони пройдуть в Туреччині. Числа і терміни ми прояснимо пізніше, так само як і імена майбутніх спаринг-партнерів".

Нагадаємо, за підсумками осінньої частини чемпіонату країни серед команд Прем'єр-ліги "Арсенал" з 23 очками посідає 8 місце.

Зараз ви читаєте новину «"Я ні з ким не вів переговори, у мене контракт з "Арсеналом"- Кучук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі