середа, 12 грудня 2012 13:54

Кучук може очолити російський клуб

Кучук може очолити російський клуб
Кучук може залишити "Арсенал" взимку ФОТО: fcarsenal.com.ua

Представники керівництва самарських "Крильєв Совєтов" ведуть переговори з екс-наставником київського "Арсеналу" Леонідом Кучуком. Про це повідомляє ukrfootball.in.ua з посиланням на агента ФІФА, який побажав залишитися неназваним.

"У неділю зі мною зв'язувалися люди з Росії і цікавилися можливістю працевлаштування Кучука. Представляли люди ФК "Крилья Совєтов" із Самари, тому, наскільки я зрозумів, наміри, щодо Леоніда Станіславовича цілком серйозні.

Втім, мені все ж здається, що нікуди все ще наставник "Арсеналу" не поїде: якщо чутки від столичного клубу виправдаються, то, враховуючи високу професійну кваліфікацію білоруса, можу припустити, що його залишать у, скажімо так, системі Коломойського: очікую, наприклад , взимку Кучук очолить криворізький "Кривбас", - розповів співрозмовник видання.

Після 19 турів "Крилья" займають 14-е місце, на п'ять очок випереджаючи владикавказьку "Аланію" і на три відстаючи від того ж "Амкара", який іде 12-м.

Зараз ви читаєте новину «Кучук може очолити російський клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі