пʼятниця, 30 вересня 2022 05:51

Спецтема: Війна Росії проти України

"Український Хатіко" пес Крим "оплакував" господарів, які загинули від ракети окупантів

Внаслідок ракетного удару по приватному будинку в Дніпрі у ніч на 29 вересня загинуло четверо людей: двоє дітей, їхня мама та бабуся.

Дивом уцілів лише пес, на ім'я Крим. Він сидів на руїнах і чекав на господарів, розказав міський голова Дніпра Борис Філатов у Telegram,

Від початку війни жінка вирішила перевезти своїх дітей у приватний сектор Дніпра, до бабусі. Саме туди в ніч проти 29 вересня прилетіла російська ракета.

"Люди буквально випарувалися. Бабуся Алла, мама Наташа, дочка Василіса, 12 років, та хлопчик Іван, 8 років. І маленький песик Джек. Ні. Я буду відвертим до кінця. Дехто не просто випарувався. Їх знайшли у сусідів на дахах. На сусідніх вулицях", – написав Філатов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото наслідків російського удару по Дніпру, де загинула родина

Будинок повністю знищено. Після трагедії вижив лише пес Крим, який вив на руїнах. Також на місце трагедії приїхав чоловік Наталії та батько дітей, який зараз служить у ЗСУ.

Автор: Дніпропетровська обласна прокуратура
  Пес Крим "оплакує" господарів
Пес Крим "оплакує" господарів

Пса забрали працівники комунального підприємства "Зооконтроль". Через обстріл він отримав контузію.

"Він під наглядом у лікарів. Контузія, серцева недостатність. Йому дуже страшно", – розказали в "Зооконтролі".

Автор: Зоопатруль
  Пес Крим у притулку
Пес Крим у притулку

О першій годині ночі, 29 вересня, дніпряни прокинулися від звуків вибухів. Ворог завдав два ракетних удари по Дніпру. Вони поцілили в автопідприємство та у житлові будинки. П'ятеро людей отримали поранення. Загинула родина: двоє дорослих і дитина. Їх тіла знайшли одразу.

Зараз ви читаєте новину «"Український Хатіко" пес Крим "оплакував" господарів, які загинули від ракети окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі