пʼятниця, 31 травня 2024 12:31

Назвали 10 найспокійніших порід кішок
10

Коли обираєте кішку у свій дім і хочете спокійну натуру, варто розглянути варіанти серед 10 порід. Їх вважають найспокійнішими.

Регдол
Фото: pinterest
Російська блакитна
Селкірк-рекс
Американська короткошерста
Британська короткошерста

Ці чудові кішки вирізняються своєю доброзичливістю та спокоєм, пише scotsman.

Російська блакитна - дуже незалежна і чудово підійде для невеликих сімей, бо їй не потрібно багато місця для біганини, як іншим породам.

Селкірк-рекс. Кішки цієї породи не такі вимогливі до уваги, як інші породи. Вони люблять трохи погратися, але цілком будуть задоволені спокійним проведенням часу.

Американська короткошерста - одна з найпопулярніших порід у світі, здатна ужитися з усіма членами сім'ї. Їхня спокійна поведінка може іноді призводити до набору ваги, тому за можливості потрібно давати їм фізичні навантаження.

Регдолл - дуже спокійна порода, яка любить дрімати, притулившись до господаря.

Британська короткошерста любить увагу, хоча й не розраховує на неї через свій незалежний характер. Трохи більш грайлива в дитинстві та юності, з віком ця порода стає більш спокійною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять найкращих кішок у світі: хто очолив рейтинг

Мейн-кун. Ці великі і доброзичливі гігантські кішки неймовірно спокійні і незворушні за своєю природою. Вони люблять згорнутися калачиком у вас на колінах і притиснутися до вас.

Екзотична короткошерста - мила, ласкава і спокійна порода. Це гарний вибір для тих, у кого невелика житлоплоща, оскільки ці кішки не потребують багато місця для бігу і надають перевагу теплим затишним обіймам у домі зі своїм господарем.

Скоттіш-фолд - це порода, яка потребує лише невеликої кількості уваги та любить спати у господаря на колінах.

Перська. Якщо вам потрібна спокійна кішечка, ви зробите правильний вибір, завівши перса. Вони вимагають певного догляду, але при цьому є експертами в області спокою і розслаблення.

Бірманська порода кішок любить трохи погратися, але при цьому залишається однією з найспокійніших порід. Проте переконайтеся, що у них є хоча б трохи часу для ігор.

Собаки та кішки відрізняються характером і тим, як вони показують свою прихильність до своїх власників. Але це не означає, що кішки не віддані господарям.

Прихильність і відданість багато в чому залежить від характеру самої кішки й значною мірою від того, як до неї ставиться господар. Але існують породи, які охочіше показують свою відданість і прив'язуються до господарів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 10 найспокійніших порід кішок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі