четвер, 04 серпня 2011 20:57

У Москві фанатки Медведєва підтримали кумира стриптизом
8

Фото: Фото з "Вконтакте"

Фанатки Дмитра Медведєва продемонстрували свою підтримку президенту РФ сьогодні в Новопушкінському сквері Москви. Активістки підходили до молодих людей і обіцяли роздягнутися - платою за стриптиз було пиво.

Про це розповіла адміністратор і творець групи "ВКонтакте" "Медведєв - наш президент", організатор акції Аліса Мещерякова. За її словами, заздалегідь було обумовлено, що "Medvedev Girls" роздягнуться тільки до купальників.

"Троє дівчат у майках із написом "Ми або пиво" стояли з відрами, і 10 дівчат з групи підтримки підходили до молодих людей і пропонували їм вилити свою пляшку пива у відро", - розповіла Мещерякова, пояснивши, що таким чином учасниці схвалювали один з останніх законів Медведєва, який прирівнює пиво до алкогольних напоїв і забороняє його розпивання в громадських місцях.

Зазначимо, що чоловіки позитивно відгукувалися на заклик дівчат і охоче розлучалися зі своїми пляшками в обмін на зняття чого-небудь з одягу.

"На даний момент акція вже закінчилася. Як мені здається, вона пройшла вдало. Три дівчини набрали пива у відра - близько 6 літрів на кожне", - радіє Мещерякова.

Вона запевнила, що всі учасниці вже досягли повноліття і пообіцяла нові акції.

На запитання, чи налаштовані "Medvedev Girls" негативно до прем'єра, Мещерякова заявила, що "абсолютно ні".

"Ми подумали - чому у Володимира Путіна є дівчата, які його підтримують, а у Дмитра Медведєва немає, - розповіла організатор акції. - Ось тому ми вирішили довести, що у Медведєва теж є підтримка в особі слабкої статі".

Нагадаємо, фанатки Медведєва розмістили на Youtube відеоролик, в якому заявили, що "готові на все заради Дмитра Анатолійовича". Дівчата повідомили про створення свого жіночого загону "Medvedev Girls" на підтримку чинного президента і як відповідь "Армії Путіна".

Зараз ви читаєте новину «У Москві фанатки Медведєва підтримали кумира стриптизом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі