четвер, 24 жовтня 2013 16:19

На виставці "Секс і еволюція" відвідувачам показали, як розмножуються їжаки
11

Фото: Фото: adme.ru

У Музеї природної історії Мюнстера відкрилася виставка "Секс і еволюція". На експозиції представлено 450 експонатів, які дозволяють простежити еволюцію живих істот Землі і те, як розвивався механізм розмноження.

"Парування - це дороге задоволення для природи, яке забирає багато енергії. Разом з тим воно забезпечує генетичну різноманітність ", - говорить один з організаторів доктор Ян Оле Крігс ( Jan Ole Kriegs ), повідомляє The Local.

На підтвердження своїх слів він наводить бактерії, які асексуальні, що не дозволяє їм розвиватися. Крігс зазначає, що відвідувачі виставки можуть ознайомитися з "примхами відтворення".

Наприклад, пташенята чоловічої статі дикого індика можуть з'явитися на світ з незаплідненого яйця, і вчені не можуть зрозуміти, як це взагалі можливо. AdMe.ru пропонує вам подивитися на експонати, які показують подібності та відмінності в розмноженні людей і тварин.

Зараз ви читаєте новину «На виставці "Секс і еволюція" відвідувачам показали, як розмножуються їжаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі