середа, 11 вересня 2013 11:31

До Києва привезли виставку динозаврів, які гарчать і рухаються
15

Фото: Фото: Сергій Старостенко

У вівторок на ВДНХ в павільйоні №9 відкрилася найбільша у світі виставка динозаврів "Шоу динозаврів". До України її привезли із Аргентини. 30 ящерів і динозаврів, які жили 50 млн років тому, виготовили в натуральну величину. Найбільшим тут є динозавр T-Rex. Він має 13 метрів довжини та важить понад 5 т. Саме його постійно знімають в художніх та документальних фільмах, а також комп'ютерних іграх.

Усі експонати сенсорні, тобто реагують на людей. Коли відвідувачі проходять повз них — вони рухаються, нагинають голови, махають хвостом, рухають щелепою та ричать.

"На виготовлення всіх експонатів пішло 8 місяців роботи. У Києві представлені 30, а ще 10 їздять по Європі", - кажуть творці динозаврів.

Щоб перевезти всі експонати знадобилося 10 великих вантажних фур. Монтаж триває 7-10 днів. Робить його 30 людей.

Виставка "Шоу динозаврів" триватиме з 10 вересня по 13 жовтня. Далі вона поїде до Китаю, а звідти до країн Африки. Вартість квитків у будні для дорослих — 80 грн, а для дітей — 70. У вихідні — 90 та 80. Дітям до трьох років вхід безкоштовний.

Зараз ви читаєте новину «До Києва привезли виставку динозаврів, які гарчать і рухаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі