пʼятниця, 28 червня 2024 16:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни безупинно атакують Часів Яр. Ситуація критично важка - 24-та бригада ЗСУ

Росіяни безупинно атакують Часів Яр. Ситуація критично важка - 24-та бригада ЗСУ
Ситуація критично важка, сказали військові ЗСУ. Фото: Facebook.com/24th.brigade

Російські окупаційні війська кидають на штурми міста Часів Яр Донецької області десантників, спецпризначенців і колишніх ув'язнених із загонів "Шторм-V".

Ворог атакує постійно, безупинно і намагається обійти місто з флангів. Про це повідомила 24-та окрема механізована бригада імені короля Данила Збройних сил України.

"Битва за Часів Яр триває, бійці ціною титанічних зусиль боронять місто", - повідомила бригада.

Воїни 24 ОМБр спільно з іншими підрозділами стримують наступ суттєво переважаючих сил противника у надзвичайно складних умовах, сказали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полковник Вадим Сухаревський очолив Сили безпілотних систем

"Ресурс загарбників нескінченний - на зміну знищеним окупантам приходять нові й нові. Нам потрібно більше вогневих засобів, більше дронів, більше вашої підтримки", - заявила 24 ОМБр.

Найбільш запеклі бої тривають районі каналу Сіверський Донець - Донбас, повідомляють.

"Ворог нещадно знищує місто всіма можливими вогневими засобами, застосовує величезну кількість fpv-дронів, скидів по захисникам міста", - пише бригада.

"Ми стоїмо, але в наших лавах також є втрати. Вічна слава та пам'ять загиблим солдатам, сержантам та офіцерам. Помстимося за кожного. Битва за Часів Яр триває, бійці 24 бригади та інших підрозділів ціною титанічних зусиль боронять місто. Підтримуйте воїнів", - заявили військові.

Часів Яр - місто у Бахмутському районі Донецької області.

З початку цієї доби відбулося 81 бойове зіткнення. Ворог проявляє найбільшу активність на Покровському і Сіверському напрямках, повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни безупинно атакують Часів Яр. Ситуація критично важка - 24-та бригада ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі