вівторок, 16 квітня 2013 10:11

Бездомний американець виграв у лотерею, але покидати свій намет не збирається

Бездомний американець виграв у лотерею, але покидати свій намет не збирається
Скрін: examiner.com

Денніс Махурін з 1978 року живе в статусі бездомного у своєму наметі. І він планує залишитися жити в ньому, незважаючи на те, що днями зірвав куш у миттєвій лотереї. Бомж з Блумінгтона, штат Індіана, стер покриття зі скретч-карти і виграв 50 000 доларів.

"Я стер його тут, прямо в наметі", - сказав Махурін телеканалу CINewsNow.

Він вже розпланував, як витратить багатство. Чоловік хоче вилікувати зуби, відвідати свого сина, а частину виграних грошей покласти на збереження в банк. Також він подумує про те, щоб обзавестися новим наметом, але не бажає жити в звичайному будинку або квартирі.

Правда, після сплати всіх податків, Денніс Махурін отримає на руки лише 35 000 доларів. Репортерів здивувала заява чоловіка про те, що він збирається дати всім своїм знайомим бомжам по 100 доларів кожному. Махурін сказав, що у нього є вісім приятелів, з якими він готовий поділитися виграшем.

"Я не жадібний. Даю можливість всім бажаючим бездомним познайомитися зі мною і отримати свої 100 баксів", - заявив жартома переможець миттєвої лотереї.

Атракціон небаченої щедрості, загалом-то, не дуже поширене явище, коли справа стосується виграшу. Але місцеві жителі, які знають Махуріна, стверджують, що в його випадку все логічно, оскільки переможець - добрий і скромний чоловік.

"Він дуже хороший хлопець. Він один з найбільш милих людей, яких я коли-небудь зустрічав", - сказав Еммарі Хрест, співробітник магазину Circle K, де Денніс Махурін купив свій виграшний квиток.

"Я всім кажу, що якщо це мало з кимось статися, так це з ним. Він заслуговує на цей виграш", - переконаний продавець.

Зараз ви читаєте новину «Бездомний американець виграв у лотерею, але покидати свій намет не збирається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі