понеділок, 14 жовтня 2019 00:30

Біопродукти "Санекс Septix" переробляють відходи за холодних температур

Мешканці приватних будинків мусять знати про канадські біо­продукти "Санекс Septix". Їх використовують для очищення вуличних туалетів і вигрібних ям. Асенізатор — це завжди морока, багато часу і нервів. "Санекс Septix" почистить усе швидко й ефективно впорається з неприємним запахом.

Найбільшою вигодою цих біо­препаратів є те, що вони діють за будь-яких температур. Можна використовувати "Санекс Septix" і в літню спеку, і в зимові морози. Результат завжди приємний.

Засіб "Санекс Біо Дрен" із серії "Санекс Septix" допоможе очистити труби по всій довжині від жирових та інших органічних відкладень. Біопродукт має спеціально підібраний склад і упаковку для безпосереднього додавання в каналізацію, стічні труби і жировиловлювачі. Може розкласти навіть волосся чи папір, якщо вони потрапили у трубу. Для профілактики його можна використовувати щомісяця.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua.

Зараз ви читаєте новину «Біопродукти "Санекс Septix" переробляють відходи за холодних температур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі