пʼятниця, 08 квітня 2016 05:05

Насіння фасують у герметичні пакети з прозорим вікном
2

На підприємстві ”Сонячний настрій” можна замовити насіння кормового буряку, люцерни й газонних трав
Фото: фото надано підприємством ”сонячний настрій”

64-річний Петро Олексишин із Великих Селищ Березнівського району Рівненської області замовляє насіння на підприємстві "Сонячний настрій". Там доробку насіння проводять на високотехнологічному обладнанні. Гарантують найвищу якість посівного матеріалу.

— Чотири роки тому вийшов на пенсію, переїхали з дружиною в село. Тепер город садимо, аби борщик не з базарних продуктів варити. Кролів завів, — розповідає Петро Олексишин. — От тільки проблема була — буряка виростити не могли. Одного року його комашня зжерла, наступного — пропав. Сусід сказав, що зараз у насіннєвих крамницях продають багато підробок. Порадив замовити в "Сонячному настрої". Підприємство не тільки продає насіння, а й очищає посівний матеріал. Тільки їм він довіряє.

Петро Олексишин замовив насіння кормового буряку Центаур Полі. З гектара можна зібрати понад 100 т врожаю. Буряк придатний для механізованого збирання.

— Цей сорт не дуже вибагливий, стійкий до хвороб і комах. Буряк виріс великий, соковитий. Узимку чудово зберігається — не гниє. Кажуть, що не знижує врожайності, якщо прорідити посіви. Кролики всю зиму смакували, — говорить Петро Олексишин. — Центаур Полі добре вирощувати в зонах Степу, Лісостепу й Полісся.

Підприємство "Сонячний настрій" обирає найкращі сорти кормових культур для споживача. Для цього співпрацює з виробниками насіння кормових культур. Серед них — Małopolska Hodowla Roślin, відома тим, що понад 140 років вирощує найкраще насіння не тільки для польського споживача, а й для України та інших країн.

Насіння фасують у міцні герметичні пакети з прозорим вікном. Це дозволяє одразу оцінити якість продукції. Посівний матеріал — додатково очищений, відкалібрований. На підприємстві "Сонячний настрій" можна замовити насіння кормового буряку, люцерни й газонних трав.

ТОВ "Сонячний ­настрій"

Тел: 0(66) 339 38 39, 0(98) 339 38 39

e-mail: [email protected]

Зараз ви читаєте новину «Насіння фасують у герметичні пакети з прозорим вікном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі