середа, 31 серпня 2022 07:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог готує новий наступ на Запоріжжі – подробиці від Генштабу

Ворог готує новий наступ на Запоріжжі – подробиці від Генштабу
Противник здійснює перегрупування частин та підрозділів третього армійського корпусу на тимчасово зайнятій території Запорізької області. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Корабельне угруповання противника в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжує виконувати завдання розвідки та блокування цивільного судноплавства.

Зберігається загроза ракетних ударів по об'єктах та елементах інфраструктури в глибині території країни, повідомили вранці 31 серпня в Генеральному штабі Збройних сил України.

"На Південнобузькому напрямку противник продовжив обстріли військової та цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Олександрівка, Любомирівка, Новомиколаївка, Лупареве, Червоний Яр, Новогригорівка, Степове, Первомайське, Киселівка, Партизанське, Квітневе, Червона Долина, Кобзарці, Тернівка, Андріївка, Осокорівка, Ольгине, Іванівка, Трудолюбівка, Добрянка, Потьомкине, Князівка та Тополине. Ударів авіації зазнали район Андріївки та урочище Плотницьке", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін забрав із Севастополя більшу частину штабу Чорноморського флоту

На Новопавлівському напрямку зафіксували ворожий вогонь біля Новомихайлівки, Парасковіївки, Пречистівки, Золотої Ниви, Великої Новосілки та Благодатного.

"На Запорізькому напрямку, використовуючи танки, реактивну та ствольну артилерію, ворог здійснював обстріли вздовж лінії зіткнення. Противник здійснює перегрупування частин та підрозділів третього армійського корпусу на тимчасово зайнятій території Запорізької області з метою відновлення наступу на зазначеному напрямку", – звітує Генштаб.

На східному фронті російські загарбники не полишають спроби прорватися до адмінмежі Донецької області. Нині запеклі бої тривають на Бахмутському та Авдіївському напрямках. А також у районах Кодеми, Зайцевого, Пісків, Первомайського й Мар'їнки.

Зараз ви читаєте новину «Ворог готує новий наступ на Запоріжжі – подробиці від Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі