понеділок, 21 листопада 2022 11:42

Спецтема: Війна Росії проти України

"Рашисти невдало покурили": нові подробиці про вибухи під Мелітополем

Під тимчасово захопленим російськими окупантами Мелітополем на Запоріжжі 20 листопада знищили чергову військову базу окупантів.

Три потужні вибухи пролунали в районі окупованого ворогом селища Веселе, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram 21 листопада.

"Мінус ще одна військова база окупантів у Мелітопольському районі. Вчора ввечері у тимчасово окупованому селищі Веселому ворогу точно було невесело. За уточненою інформацією рашисти невдало покурили на своїй же військовій базі, яка розміщувалась на території одного із фермерських господарств", ‒ написав він.

Автор: t.me/ivan_fedorov_melitopol
   Мер Мелітополя Іван Федоров підтвердив вибухи на базі окупантів
Мер Мелітополя Іван Федоров підтвердив вибухи на базі окупантів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чергова "бавовна" в окупантів ‒ палала нафтобаза в Макіївці

В офісній будівлі проживав особовий склад, а поруч з нею дислокувалася військова техніка окупантів.

"Місцеві жителі повідомляють про суттєві руйнування, тож підраховуємо ворожі втрати", ‒ додав Федоров.

Вибухи пролунали пізно ввечері в неділю, 20 листопада. Їхні відлуння чули в деяких районах Мелітополя та в навколишніх селах. За словами мешканців Веселого, було влучання по скупченню живої сили окупантів у районі блокпоста.

20 листопада у селі Миронівка Мелітопольського району Запорізької області мешканці спалили будинок культури, на якому був встановлений російський прапор. Пожежу навіть не намагалися гасити.

Зараз ви читаєте новину «"Рашисти невдало покурили": нові подробиці про вибухи під Мелітополем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі