понеділок, 21 листопада 2022 08:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Під Мелітополем пролунали потужні вибухи: подробиці від Федорова

На півночі від тимчасово захопленого російськими окупантами Мелітополя на Запоріжжі сталася чергова "бавовна".

Три потужні вибухи пролунали в районі окупованого ворогом селища Веселе, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram 21 листопада.

"Гучно у Мелітопольському районі, вибухи сталися у районі залізничної станції", ‒ написав він.

Автор: t.me/ivan_fedorov_melitopol
  Мер Мелітополя Іван Федоров підтверджує вибухи на базі окупантів
Мер Мелітополя Іван Федоров підтверджує вибухи на базі окупантів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти в Запорізькій області "раптом занедужали" – мер Мелітополя

Місцеве видання "РІА Мелітополь" повідомляє, що вибухи пролунали пізно ввечері в неділю, 20 листопада. Їхні відлуння чули в деяких районах Мелітополя та в навколишніх селах.

"За словами мешканців Веселого, було влучання по скупченню живої сили окупантів у районі блокпоста", – ідеться у повідомленні.

20 листопада у селі Миронівка Мелітопольського району Запорізької області мешканці спалили будинок культури, на якому був встановлений російський прапор. Пожежу навіть не намагалися гасити.

15 листопада українські військові знищили штаб окупантів у Мелітополі. У районах населених пунктів Кінські Роздори, Владівка і Благовіщенка Запорізької області "підсмажили" два склади боєприпасів, дві одиниці БМ-21 "Град" та зенітний ракетний комплекс С-300. Також ворог втратив близько 100 осіб загиблими та пораненими, повідомив український Генштаб 17 листопада.

15 листопада Іван Федоров інформував, що в одному з житлових районів на півночі Мелітополя пролунав потужний вибух. За його словами, "бавовна" сталася поблизу 24-го училища, де був зосереджений штаб окупантів та їхніх найманців.

Зараз ви читаєте новину «Під Мелітополем пролунали потужні вибухи: подробиці від Федорова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі