субота, 15 жовтня 2022 09:12

Спецтема: Війна Росії проти України

На базі окупантів у Мелітополі знову "бавовна": перші подробиці

14 жовтня у тимчасово захопленому російськими окупантами Мелітополі на Запоріжжі пролунали чотири потужні вибухи з подальшою детонацією.

Ворожа військова база, яку росіяни безуспішно намагаються відновити, вкотре зазнала втрат, повідомив у суботу вранці мер міста Іван Федоров у Тelegram.

"Просмажування русні у Мелітополі триває. Вчора ввечері було гучно в районі аеродрому. Після черги вибухів російські військові вивозили звідти ліквідовану техніку. Нехай не покоїться з миром, як і самі рашисти", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В тимчасово окупованому Мелітополі колаборантам роздали вогнепальну зброю

Автор: t.me/ivan_fedorov_melitopol
  У захопленому Мелітополі пролунали вибухи на аеродромі
У захопленому Мелітополі пролунали вибухи на аеродромі

Протягом минулої доби у районі населеного пункту Бердянськ на Запоріжжі Збройні сили України знищили чотири ворожі комплекси С-300. Підтверджено також знищення особового складу та техніки противника за попередні дні у Запорізькій області. У результаті ефективних дій Сил оборони в районах населених пунктів Оріхів, Кінські Роздори та Токмак уражено майже 100 окупантів. Серед них понад 25 щойно мобілізованих.

Зараз ви читаєте новину «На базі окупантів у Мелітополі знову "бавовна": перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі